SinoBios (Σαγκάη) Imp.& Exp.Co., ΕΠΕ.

 

Κλίμακα η κορυφή της ποιοτικής υπηρεσίας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Κίνα SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Sinobios! Μου αρέσει! Αυτό το συναίσθημα αυξάνεται καθημερινά με παρελθόν χρόνια εμπειρίας στην επιχειρηματική συνεργασία με το υπέροχο και επιμελείς προσωπικό.

—— Vito H. Γιώργος

Μου αρέσει και να αγαπάμε το δρόμο σας για να εκπληρώσει τις κοινές επιχειρηματικές μας στόχος με ευγένεια σας, το ομαδικό πνεύμα, αποτελεσματική και βιομηχανική δραστηριότητα σας.

—— Κάλαμος Osmond

1 2 3
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.
Εργαστήριο 2 Fermentatiion
Σύστημα διήθησης
No.1 εργοστάσιο Sinobios σε Baiyin

Εργαστήριο 2 Fermentatiion

Εργαστήριο 2 Fermentatiion

Σύστημα διήθησης

Σύστημα διήθησης

No.1 εργοστάσιο Sinobios σε Baiyin

No.1 εργοστάσιο Sinobios σε Baiyin

1 2 3
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.
Αποθήκη εμπορευμάτων του εργοστασίου Sinobios.
Αποθήκη εμπορευμάτων 2
Αποθήκη εμπορευμάτων με ConstantTemperature

Αποθήκη εμπορευμάτων του εργοστασίου Sinobios.

Αποθήκη εμπορευμάτων του εργοστασίου Sinobios

Αποθήκη εμπορευμάτων 2

Αποθήκη εμπορευμάτων 2

Αποθήκη εμπορευμάτων με ConstantTemperature

Αποθήκη εμπορευμάτων με ConstantTemperature

1 2
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.
Sinobios'Laboratory στη Σαγκάη
Αποστειρωμένο δωμάτιο

Sinobios'Laboratory στη Σαγκάη

Sinobios'Laboratory στη Σαγκάη

Αποστειρωμένο δωμάτιο

Αποστειρωμένο δωμάτιο

 • Γραμμή Παραγωγής

  Σαγκάη-βασισμένο ΟΜΠ Sinobios (Σαγκάη). & Exp. Co., ΕΠΕ (εφεξής αποκαλούμενο Sinobios) είναι επιχείρηση μελών της ομάδας SinoBios που διευθύνεται από Baiyin Sino τη Co. βιοεπιστημών, ΕΠΕ και με κεντρικά γραφεία στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Baiyin στην επαρχία Gansu της Κίνας. Η ομάδα ειδικεύεται στην έρευνα, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των ενζύμων και άλλων βιοχημικών προϊόντων για τους διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

   

  Η βάση παραγωγής των Sinobios κατασκευάζει τα προϊόντα Biotech κάτω από ISO9001: 2008 το /ISO22000: 2005/ISO14001: 2004 σύστημα, προσδιορισμός της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας, πιστοποιητικό Halal, Kosher πιστοποιητικό, καθώς επίσης και άδεια παραγωγής των εθνικών βιομηχανικών προϊόντων. Η βραβευμένη επιτυχία της περιλαμβάνει τους επίσημους τίτλους «της επιχείρησης αξιοπιστία-εγγύησης βαθμού AA» από την τράπεζα γεωργικής ανάπτυξης της Κίνας και την τράπεζα Lanzhou, «top 10 βασική επιχείρηση» και «βασική και πρότυπη επιχείρηση» που χορηγείται από την κυβέρνηση δήμου στην Κίνα, «πιστοποιητικό της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας» που εκδίδεται από την Επιτροπή επιστήμης και τεχνολογίας της Κίνας, και «την τοπ-50-επιχείρηση» από τη διαχειριστική επιτροπή της ζώνης ανάπτυξης της Σαγκάη Taihe.

       

   

 • OEM / ODM

  Το Sinobios χειρίζεται τα ακόλουθα προϊόντα για τις διεθνείς αγορές:

  1) Ένζυμα: glucoamylase, alpha-amylase, πρωτεάση, βήτα-glucanase, xylanase, phytase, cellulase, lipase, πηκτινάση, οξειδάση γλυκόζης, transglutaminase, lactase και τα ένζυμα ειδικότητας για τις βιομηχανίες των τροφίμων, του χόρτου, του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος, του εγγράφου, της μπύρας, του οινοπνεύματος, του χυμού φρούτων, του αρτοποιείου, και της επεξεργασίας δέρματος.

  2) Probiotics: βάκιλος - subtilis, βάκιλος licheniformis, και βάκιλος natto.

  3) Ζύμη: ενεργός ξηρά ζύμη, σκόνη ζύμης, σκόνη ζύμης μπύρας, και κυψελοειδής τοίχος ζύμης.

  4) Αμινοξύ: HCL λυζίνης, θειικό άλας λυζίνης, θρεονίνη, tryptophan, methionine.

  5) Χημικά προϊόντα: betaine, θειικό άλας ψευδάργυρου, peptone, butyrate νατρίου, θειικό άλας ψευδάργυρου, allicin, διατόμων γη, και montmorillonite.

  6) Άλλες πρόσθετες ουσίες τροφίμων και τροφών: wolfberry, αφυδατωμένα λαχανικά.

   

  Μετά από 8 έτη, τα προϊόντα Sinobios έχουν εξαχθεί σε πάνω από 50 χώρες, καλύπτοντας κυρίως τις περιοχές του Βορρά και της Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Νότιας Αφρικής και της Αυστραλίας. Η κατάλληλη εφαρμογή των προϊόντων Sinobios μπορεί καλά να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής, να ενισχύσει τη ικανότητα παραγωγής, να διευρύνει τη χρησιμοποίηση του πόρου και να λύσει το πρόβλημα της περιβαλλοντικής μόλυνσης. Μεταξύ του κεντρικού αγωγού Sinobios οι συνέταιροι είναι ζυθοποιείο, Carlsberg, Asahi, κέντρο ανίχνευσης και ελέγχου, Blueribbon, και Kingway του Τσίνγκταο.

   

  Το Sinobios έχει την οργάνωση μερικές έξοδοι πώλησης που καλύπτουν τους περισσότερους επαρχίες, αυτόνομες περιοχές και δήμους στην Κίνα. Το τέλος - οι χρήστες ανήκουν στις βιομηχανίες των τροφίμων, του χόρτου, του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος, της μπύρας, του οινοπνεύματος, του χυμού φρούτων, του αρτοποιείου, της κατασκευής εγγράφου και της επεξεργασίας δέρματος. Το Sinobios είναι επιτυχής πλειοδότης για πολλά στοιχεία κατασκευής και εφαρμογής που τίθενται από τέτοιες διάσημες επιχειρήσεις όπως τη Co. ομάδας Tianguan, ΕΠΕ το μεγαλύτερο εργοστάσιο οινοπνεύματος στην Κίνα.

   

   

   

 • Ε & Α

  Το κύριο κέντρο Ε&Α των Sinobios είναι τοποθετημένο στη Σαγκάη μέσω της συνεργασίας με τον κινεζικό Ακαδημία Επιστημών, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Lanzhou και το πανεπιστήμιο Jiangnan, από τους οποίους Sinobios μπορεί να αναλάβει τα προγράμματα της ανάπτυξης των νέων πιέσεων των ενζύμων που χρησιμοποιούνται για τη βιομηχανική εφαρμογή και την τεχνική καινοτομία, που κάνει τις διαφορετικές λύσεις ενάντια στις απαιτήσεις του πελάτη. Η τεχνική ομάδα της οργανώνεται καλά. Έχει περισσότερο από 10 προσωπικό που κατέχει τους εθνικούς επαγγελματικούς τίτλους μέσου επιπέδου. Η ποιότητα των αγαθών της μπορεί να εξασφαλιστεί πλήρως με το τέλειο σύστημα διοικητικών δομών και λειτουργίας, ενώ η επαγγελματική ομάδα εργασίας μπορεί να παρέχει στους πελάτες την αποδοτική και άριστη μετά από-υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alfonso Liu

Τηλ.:: 86-21-58886915

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς